Airbrush Tattoo

 

Laat Ed's Deco  uw gasten, klanten of relaties eens met iets anders verrassen wanneer u een evenement organiseert!

 

Het nemen van een echte tattoo is een serieuze aangelegenheid. Om eerst te wennen aan een afbeelding op je lichaamshuid kun je tegenwoordig bij Ed's Deco kiezen voor een airbrush-tattoo.

 

Wilt u een speciale tattoo laten maken met uw logo, bedrijfsnaam of nieuw product zodat u op uw presentatie al uw gasten uw naam kunt meegeven? Dat kan, Ed's Deco Airbrush Tattoo’s & Body Decorations kan uw eigen logo e.d. verwerken tot een handgesneden tattoo die op de door u gekozen gelegenheid gezet kan worden bij uw gasten.

 

Wij werken met kleur en glow in the dark voor leuke licht effecten.

 

Tevens ontwerpen wij ook autoreclame en belettering.

 

 U kunt Ed's Deco Airbrush Tattoo’s & Body Decorations inhuren voor evenementen en feesten zoals:

 

* festivals

* strandfeesten

* bedrijfsfeesten

* discofeesten

* winkelopeningen

* dorpsfeesten

* kinderevenementen ( tevens kunnen wij de kinderen ook grimeren.)

* kinderfeestjes

* op uw camping

* tijdens de door u georganiseerde jaarmarkten

* braderieën

* wanneer uw buurtvereniging iets organiseert

* wanneer uzelf een feest geeft en waar u iets leuks aan toe wilt voegen

 

 

Voor het boeken van een arrangement en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De laatste jaren is het hebben van een tattoo populairder dan ooit. Vrouwen, maar ook mannen, die vroeger misschien nooit gedacht zouden hebben een tatoeage te laten plaatsen, worden meer en meer verleid tot het laten plaatsen van een tattoo. De tattoo wordt tegenwoordig gezien als een lichaamsversiering. Het verfraaien van het lichaam door middel van alleen sierraden is verleden tijd.

 

Wat veel mensen nog tegenhoudt om een tattoo te nemen is het definitieve karakter van de tatoeage. Het wordt wel mooi gevonden maar men is bang om er over een aantal jaren op uitgekeken te zijn. Voor de echte tattoo-fan is dit geen enkel probleem, maar mensen die het vooral uit modieus oogpunt doen, hebben vaak hun bedenkingen.

 

Voor deze groep mensen heb ik dan ook de Airbrush Tattoo.

 

Wat zijn Airbrush Tattoo's?

Airbrush Tattoo's zijn tatoeages die tijdelijk zijn. Ze worden met een airbrush en dermatologisch geteste verf op de huid gespoten. (er wordt geen henna gebruikt.) Het laten plaatsen van de tattoo's is volkomen pijnloos.

 

Hoe verzorg ik mijn Airbrush tattoo?

 Doe de tattoo regelmatig te bestrooien met een beetje talkpoeder. Hierdoor blijft de tattoo goed droog en zal het de levensduur verlengen. U kunt gewoon douchen maar voorkom een harde straal direct op de tattoo. Het gebruiken van een huidlotion, babyolie of andere vettige vloeistof doen de tattoo laten verdwijnen. Bij het afdrogen niet wrijven maar deppen. Daarna direct bestrooien met talkpoeder.

 

Hoe verwijder ik mijn Airbrush tattoo?

Wanneer de tattoo zo beschadigd is dat u hem niet meer wilt, kunt u hem verwijderen met babyolie of huidlotion.

 

Tevens spuiten wij ook:

Muurschilderingen ,Motoren, Scooterkappen enz enz. denk eens aan een herkenning van uw scooter bv uw naam,merkteken enzenz dit remt de diefstal van u scooter al af.